Besøk Fotballmuseet og se utstillingen om Arne Pedersens fotballiv

Fredrikstad Museum

Årets nye utstilling i Fotballmuseet avd. Fredrikstad handler om den legendariske kapteinen på FFK og landslaget: Arne Pedersen. Med utgangspunkt i en plastpose Arne hadde liggende full av fotballminner har museet i sommer en fotballhistorisk utstilling som ikke ligner noen annen.arnep_plakat

Besøksadresse administrasjon (Tøihuset):

Tøihusgaten 41
1632 Gamle Fredrikstad
Telefon sentralbord: 69 11 56 50

Fredrikstad Museum Google MapsSe kartet i Google Maps

Museet har utstillinger på fire avdelinger.

Åpningstider 2014

Tøihuset – Gamlebyen:
Sommersesong 20. juni – t.o.m. 24 august – åpent alle dager kl. 12.00 – 16.00
Husk Barnas Museumsstafett i skoleferien!

Åpningstider høst 2014:
Mandag 25. august – t.o.m. søndag 26. oktober kl. 12.00 – 15.00 - åpent lørdag og søndag denne perioden.
November stengt.
Åpningstider for desember annonseres senere.

Isegran – maritime utstillinger og museumsbutikk i Minemagasinet:
Sommersesong 2014:
Minemagasinet er åpent fredag - søndag f.o.m fredag 20. juni – søndag 24. august kl. 12.00 – 16.00.
NB: Under Tall Ships Races Fredrikstad 12-15 juli har vi åpent 11.00 – 18.00 hver dag i perioden.

Husk Barnas Dag søndag 14. september!

Vil du bidra til å holde renessansehagen på Isegran vedlike? Se våren og sommerens lukedager her ->>

Elingaard Herregård:
Vår 2014:
Konserter og Litterære salonger på Elingaard i vår annonseres individuelt på våre nettsider.

Sommersesong søndag 1. juni – t.o.m. søndag 24. august - åpent hver søndag fra 12.00 – 16.00
Dramatiserte omvisninger kl. 14.00 hver søndag i sommersesongen - fra og med søndag 8. juni.
Utstillingsåpning og bygdedag søndag 1. juni kl. 12.00 – 16.00 - se egen annonsering.
I tillegg kommer mange spennende søndagsarrangementer på Elingaard i sommer – følg med på våre nettsider!

Her finner du info om stier og områdetiltak på Elingaard:
Stier og områdetiltak

Fotballmuseet – avd. Fredrikstad:
Åpent for bestilte grupper og ved annonserte arrangementer.
Se også fotballmuseets egne hjemmesider:
www.fotballmuseet.no/fredrikstad

For barnebursdager på fotballmuseet:
Kontakt Dag Solheim på tlf 48291080 og epost: post@dagsolheim.no

Interreg

Besøk vår samarbeidspartner Rottneros Park->>

Billettpriser og omvisninger:
Gjelder museets utstillinger ved Tøihuset, Isegran, Elingaard Herregård og Fotballmuseet.
Voksen: kr. 50,-
Barn: kr. 20,-
(gratis inngang for barn mellom 0 og 5 år)

Vi gjør oppmerksom på at noen arrangementer kan ha andre priser.

Omvisninger i Tøihuset, på Isegran, Elingaard Herregård, Kongsten Fort eller Fotballmuseet kan bestilles både i og utenom åpningstidene. Kontakt museet for informasjon og bestilling. Egne priser for omvisninger.

Utleielokaler på Elingaard Herregård og Kongsten Fort:
Kontakt Christine Lande på telefon: 47977795 og epost: chrlan@ostfoldmuseene.no

Om museet:
Fredrikstad Museum ble grunnlagt i 1903, og er i dag et museum med kunst- og kulturhistoriske samlinger. Museet har utstillinger på fire avdelinger, og driver også utleievirksomhet på flere av de historiske stedene vi forvalter. Siden 2003 har museets administrasjon holdt til i Tøihuset i Gamlebyen; det er også der vi har vår faste byhistoriske utstilling. Museets administrasjon holder til i Tøihuset i Gamlebyen.

utleie-fredrikstad-knapp

fi1700-prosjektknapp

Fredrikstad Museums Venner

Lukedager på Isegran:
I renessansehagen ved det gule huset på Isegran finner du utelukkende historisk riktige stauder, urter og medisinplanter fra denne tiden etter originale tegninger fra 1740-årene. Nå trenger vi din bistand til å holde denne vakre hagen vedlike.

Hva skjer