<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Barnas dag - velkommen til Hakkebakkeskogen

I år utforsker vi Egners verden på Barnas dag..

  • Tegning: Thorbjørn Egner. Klatremus er skapt og tegnet av Thorbjørn Egner. Bildet er fra hans bok om Hakkebakkeskogen. Bildet er hentet fra Wikimedia Commons.
    1/1
    Tegning: Thorbjørn Egner. Klatremus er skapt og tegnet av Thorbjørn Egner. Bildet er fra hans bok om Hakkebakkeskogen. Bildet er hentet fra Wikimedia Commons.

Ikke alle vet at Borgarsyssel har 12 originale tablåer laget av selveste Thorbjørn Egner i samlingen sin, men det har vi faktisk! I 2019 er det 80 år siden selveste Thorbjørn Egner lagde de flotte Egnertablåene som tar for seg hele Sarpsborgs historie. De henger på fondveggen  i Olavs hall, i all sin skrud. 

I anledning dette jubileet blir parken på Borgarsyssel Museum til Hakkebakkeskogen lørdag 17. august. Vi får besøk av Klatremus, Mikkel Rev og gjengen og barn kan kose seg med mange andre aktiviteter som tar utgangspunkt i Egners univers. Perfekt avslutning på sommersesongen! Vi samarbeider med våre gode venner i iSarpsborg og på Sarpsborg bibliotek. Alle barn som har lest seg til et Sommerlesarmbånd i årets Sommerleskampanjefår gratis inngang på Borgarsyssel denne dagen. 

Program:

11.00 Dørene åpner på Borgarsyssel Museum
12.00: Saueklipping i Barnas gård
12.15 Opptog fra Sarpsborg torg til Borgarsyssel – gratis inngang med sommerlesarmbånd. Ankommer museet ca. 12.30.
13.30: Hakkebakkeskogen - vi møter Klatremus, Reven, Bakergutten med fler i morsomme utdrag fra det kjente kjære skuespillet.
14.30: Saueklipping i Barnas gård
15.00: Barneomvisning med Egnertema.
Arrangementet er i godt samarbeid med Sarpsborg bibliotek og iSarpsborg.

Arrangementet er i godt samarbeid med Sarpsborg bibliotek og iSarpsborg.