Hopp til hovedinnhold

Barnas gård på Borgarsyssel Museum

Hver sommer får Borgarsyssel Museum besøk av noen svært spesielle gjester - firbeinte og fjærkledde venner som bor på museet gjennom hele sommersesongen. En liten buskap med sauer, høner og kaniner ankommer fra Kalnes videregående skole for å skape liv og røre i Barnas Gård.

For små og store er Barnas Gård en unik mulighet til å oppleve nærkontakt med dyrene. Her kan du se sauene beite fredelig, høre hønene kakle fornøyd og kaninene hoppe lekent rundt. En opplevelse for hele familien som lar barna lære om dyrenes hverdag og behov på en morsom og lærerik måte.

Barnas Gård inngår i den ordinære inngangsbilletten, og du kan fritt nyte dette dyrevennsomhetsmøtet om du har Østfoldmuseenes årskort. Besøk oss i juli og bli med på en uforglemmelig opplevelse - vi gleder oss til å ønske dere velkommen!

Opplev historisk leven på Borgarsyssel

Ved å besøke Borgarsyssel Museum kan du gå tilbake i tid og utforske hvordan livet var for østfoldingene gjennom århundrene. I vårt friluftsmuseum venter et tjuetalls antikvariske bygninger med levende historier. Utforsk husene på egenhånd med audioguide eller bli med på en guidet tur.

Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1