Hopp til hovedinnhold

Vandreteater - Folk og røvere i Kardemommeby

Vi inviterer til Thorbjørn Egner's Kardemommeby på Borgarsyssel museum, hvor du møter de snille røverne Kasper, Jesper, og Jonathan!

  • 1/1

Denne sommeren slår vi dørene opp til Borgarsyssel museum for en spesiell opplevelse for deg og vennene dine! Vi ønsker alle barn hjertelig velkommen til en magisk reise inn i en fantastisk verden fylt med spenning, latter og kjærlighet – velkommen til forestillingen 'Folk og røvere i Kardemommeby'. Her blir Thorbjørn Egners kjære karakterer levende, og du får møte Kasper, Jesper og Jonathan, de snille røverne som stjeler hjertene våre med sin gode humor. Visste du at Egner selv hadde familieforbindelser til denne vakre byen?

Så, kjære barn, ta med deg familien og vennene dine til Borgarsyssel museum denne sommeren. La oss sammen skape uforglemmelige minner i Kardemommeby, der magien til Thorbjørn Egner og den spennende historien om folk og røvere vil fylle dagen din med glede og latter. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en eventyrlig opplevelse!

Spilletider

9. juli  kl. 17:00
11. juli kl. 17:00
12. juli kl. 17:00 (AVLYST)
13. juli kl. 15:00
14. juli kl. 13:30
14. juli kl. 16:00

250,- per billett. (Lik pris for alle, uansett alder.)

Spilletid: 90 minutter.

Vi legger stor vekt på tilgjengelighet for alle, uavhengig av behov, og du kan finne mer informasjon om universell tilrettelegging på våre nettsider: https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/tilgjengelighet.

For besøkende med bil tilbyr vi gode parkeringsmuligheter bare en kort spasertur fra museet, inkludert ladestasjoner for elbiler. Vennligst se Sarpsborg Kommunes nettsider: https://www.sarpsborg.com/byggesak-og-teknisk/parkering/

Regissør og produsent: Anne Haug
Koreograf og sanginstruktør: Hedvig Nygaard
Regi-assistent: Sunniva Tronsmed Varjord
På scenen: Aleksander Hovland, Santino Rodriguez-Musæus, Hedvig Nygaard, Viktor Nordstrand, Trine Nes, Oliver Aagaard Bredholt, Markus Rosså og mange flere barn og unge.

Eksternt arrangement

Eksternt arrangement

Dette er et arrangement i ekstern regi på en av våre arenaer. Østfoldmuseene er ikke ansvarlig arrangør, står ansvarlig for billettsalg, e.l.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1