Hopp til hovedinnhold

Lyden av arbeiderhistorie

Foredrag om St. Olavs Volds fascinerende historie etterfulgt av en stemningsfull lunsjkonsert med Blåseensemblet, alt i Borgarsyssels unike omgivelser.

Vi ønsker dere velkommen til en annerledes og inspirerende opplevelse! I tilfelle regn blir konserten flyttet til Olavs hall, så vær forberedt på å bli fortryllet uansett værforhold.

 • 1/1
  Illustrasjon generert med kunstig intelligens (Midjourney V6) Kjartan Abel Nilsen / Østfoldmuseene

Program

 • 10.00 – 14.00

  Ruinparken, tårnet og kafeen vil være åpen denne dagen.

 • 11.00 – 12.00 Foredrag i Olavs hall

  Avdelingsdirektør for Borgarsyssel museum, Birgitte Espeland presenterer det spennende prosjektet med St. Olavs Vold. Hvor langt vi har kommet i istandsettelsen og hvilke utfordringer vi har møtt på veien. Få et innblikk i den pågående restaureringsprosessen.

 • 12.00 – 13.30 lunsjkonsert

  Etter foredraget, inviterer vi deg til å nyte en eksklusiv lunsjkonsert i ruinparken med Det Norske Blåseensemble. Denne gangen presenterer de sitt fascinerende prosjekt "Sommer i Østfold" med den tradisjonelle og kjære Messingsekstetten. La deg fortrylle av musikken og bakgrunnen til denne gruppen, som er nært knyttet til de tradisjonelle musikktradisjonene i arbeiderbevegelsen.

Priser

Barn 0-5 år gratis
Barn 6-17 år kr 50
Student (Ved fremvisning av studentbevis) kr 50
Voksen kr 100
Familie (2 voksne med inntil 4 barn mellom 6-17 år) kr 250
Årskort, vennekort, ansattkort etc.: gratis
Ledsager (ved fremvisning av ledsagerbevis): gratis
For gruppepriser, se ostfoldmuseene.no/gruppepriser

Se utstillinger, opplev friluftsmuseet med et 20-talls antikvariske bygninger, og ta turen opp i det 32 meter høye tårnet og nyt den fantastiske utsikten over Østfold-landskapet.

I tillegg tilbyr vi butikker og en koselig cafe hvor du kan nyte en forfriskning etter å ha sett på våre utstillinger. Vi har også lagt stor vekt på å tilrettelegge for alle, uavhengig av behov, og på nettsidene våre finner du mer informasjon om universell tilrettelegging. https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/tilgjengelighet

For de som kommer med bil, har vi gode parkeringsmuligheter i kort gangavstand av museet, hvor det også er mulig å lade elbil.

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1