Hopp til hovedinnhold

Pysanka - Ukrainske påskeegg

Bli med på et spennende påskeeggverksted på Borgarsyssel Museum! Søndag 26/3 og 2/4 inviterer vi deg til å lære om den ukrainske påskekulturen Pysanka.

Opplev denne unike teknikken som bruker voksfarger og penn til å skape fantastiske mønstre på påskeeggene dine. Vær oppmerksom på at farge fra blekk kan havne på klærne dine, så vi anbefaler at du ikke kler deg i finstasen. Dette er en morsom aktivitet for både barn og voksne, enten du vil delta alene eller sammen med familien. Bli med på en kulturreise ledet av vår egen Anna Flysak og lær mer om denne fascinerende tradisjonen!

Det er plassbegrensning på dette arrangement så vi anbefaler å forhåndskjøpe billetter
Kjøp billetter her: https://booking.duell.no/ostfoldmuseene/borgarsyssel/event/pysanka

Velkommen til Borgarsyssel Museum – en dag fylt med aktiviteter for hele familien!

På museet vil dere kunne delta i aktiviteter spesielt tilrettelagt for barn. Fra å lære om historien til Sarpsborg til å delta i kreative verksteder.

Priser
Barn 0-5 år gratis
Barn 6-17 år kr 40
Voksen kr 90
Gratis inngang med gyldig årskort

Se utstillinger, opplev friluftsmuseet med et 20-talls antikvariske bygninger, og ta turen opp i det 32 meter høye tårnet og nyt den fantastiske utsikten over Østfold-landskapet.

I tillegg tilbyr vi butikker og en koselig cafe hvor du kan nyte en forfriskning etter å ha sett på våre utstillinger. Vi har også lagt stor vekt på å tilrettelegge for alle, uavhengig av behov, og på nettsidene våre finner du mer informasjon om universell tilrettelegging. https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/tilgjengelighet

For de som kommer med bil, har vi gode parkeringsmuligheter i kort gangavstand av museet, hvor det også er mulig å lade elbil.

Om du ønsker å besøke oss eller andre museer i Østfold og Akershus flere ganger, kan det lønne seg å kjøpe et årskort. På denne måten kan du enkelt besøke museene så mange ganger du vil i løpet av et år. Se mer informasjon om årskort på https://ostfoldmuseene.no/arskort

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1