Hopp til hovedinnhold

Turist i egen by

Endelig er det turist i egen by, med gratis inngang!

Hos Aarsland kan du få kjøpt nostalgiske sukkervarer og artige leketøy. Museumsbutikken byr på hele 20% på alle varer denne dagen. I Olavshall kan du se de unike tablåene til Thorbjørn Egner, den nye Sørnes- utstillingen med uret, arbeidsbenker og stjernekikkert. Uret vakte stor oppsikt på NRK i fjor vinter.

Klokken 11:00 og 13:45 byr vi opp til gratis omvisning i friluftsmuseet.

Denne dagen kan du kjøpe årskort som kan benyttes hos alle arenaene til Østfoldmuseene, Museene i Akershus, Vestfoldmuseene, Buskerudmuseene og Oslo bymuseum.


Velkommen til en stemningsfull lørdag på Borgarsyssel.

Åpningstid: 1100-1600

  • 1/1

Borgarsyssel Museum – en dag fylt med aktiviteter for hele familien!

På museet vil dere kunne delta i aktiviteter spesielt tilrettelagt for barn. Fra å lære om historien til Sarpsborg til å delta i kreative verksteder.

Se utstillinger, opplev friluftsmuseet med et 20-talls antikvariske bygninger, og ta turen opp i det 32 meter høye tårnet og nyt den fantastiske utsikten over Østfold-landskapet.

Vi har lagt stor vekt på å tilrettelegge for alle, uavhengig av behov, og på nettsidene våre finner du mer informasjon om universell tilrettelegging. https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/tilgjengelighet

For de som kommer med bil, har vi gode parkeringsmuligheter i kort gangavstand av museet, hvor det også er mulig å lade elbil.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1