<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Borgarsyssel Museum søker sommerverter 2020

Er du historieinteressert, engasjert og utadvendt? Vi søker deg som er selvstendig og serviceinnstilt, og legger til rette for at publikum får en god museumsopplevelse.

Som museumsvert og guide er det viktig at du er interessert i det historiske stoffet du skal formidle. I tillegg har du ansvar for salg av varer og billetter i vår museumsbutikk. Du må snakke flytende norsk, samt beherske engelsk og gjerne et fremmedspråk i tillegg. Vi oppfordrer spesielt kandidater med annen kulturell bakgrunn til å søke jobb hos oss.

Østfoldmuseene ønsker å videreutvikle vår levendegjøring og søker medarbeidere som kan tenke seg å kle seg i tidsriktige drakter og gå inn i roller,dramatisere, synge eller utøve ulike former for relevant håndverk. Vi er med andre ord interesserte i medarbeidere med ulike interesser og ferdigheter.

Som museumsvert/guide ved Borgarsyssel Museum skal du primært jobbe på museet i Sarpsborg. Ved behov kan du ha noen arbeidsdager på Folkenborg Museum i Mysen også. Arbeidstid, arbeidsmengde og stillingsprosent kan variere og det er viktig at du kan arbeide i helger. Du bør være tilgjengelig store deler av sommeren. Det er en fordel om du også har anledning til å være tilkallingsvakt resten av året. Østfoldmuseene har felles obligatorisk opplæring, i tillegg til opplæring på hver enkelt lokasjon.

Gjennom skoleferien arrangerer Østfoldmuseene Barnas museumsstafett, som er en aktivitet for barnefamilier ved alle våre museer. Du bør derfor ha evne til å engasjere barn.

Vi søker medarbeidere fra 18 år og oppover. Lønn i hht Landsoverenskomsten for museer og andre kulturinstitusjoner. Det er en stor fordel om du har førerkort og disponerer bil.

Opplysninger om stillingen ved Borgarsyssel Museum fås ved henvendelse til formidler Line Kjølberg: linkjo@ostfoldmuseene.no.

Østfoldmuseene har en rekke lokasjoner. Vi oppfordrer deg derfor til å søke på det eller de arbeidsstedene som er aktuelle for deg, se egne utlysninger pr lokasjon på Karriere.no.

Søknad med CV sendes elektronisk via Karriere.no. Frist 24. februar 2020. Attester og vitnemål skal kun oversendes etter nærmere anmodning.