Hopp til hovedinnhold

Forlatte hus - en fotoutstilling

Velkommen til en uforglemmelig opplevelse denne sesongen! Ta deg tid til å utforske verkene til en av Østfolds mest betydningsfulle fotografer, Brit Marie Bye, også kjent som By Britt.

  • Fra fotoutstillingen Forlatte hus Brit Marie Bye

Britts fotografier er dypt forankret i nostalgien og melankolien som følger med følelsen av avstand fra nåtiden og en slags løsrivelse. Hennes kunstneriske historiefortelling kretser rundt temaet for oppgivelse, enten det er gjennom ødeleggende bilder av ensomme hus eller iscenesatte tablåer i forlatte hjem. For å fange den enkle skjønnheten i de forlatte motivene sine, foretrekker Britt å bruke kun naturlig lys og unngår manipulasjon av bildene sine. "Med mine fotografier ønsker jeg å fryse tiden og bevare disse husene - for de som bygde dem, de som bodde i dem, og de som vil huske dem."

Britts arbeid har fått internasjonal anerkjennelse og har blitt omtalt i en rekke kjente publikasjoner som Lonely Planet, The Daily Mail, Newsweek Japan, L'officiel Voyage Russia og Dark Beauty Magazine. Hun har også blitt publisert i anerkjente fotografiplattformer som Lens Culture, Featureshoot, Edge of Humanity og blitt hyllet av Sony World Photography Awards.

Denne sommeren har du muligheten til å oppleve et utvalg av Britts arbeider på Borgarsyssel. Våre forlatte hus blir levende gjennom Britts linse, og du blir dratt inn i hennes magiske visjon. I tårnet kan du utforske forlatte hus fra vår nordlige landsdel og den urørte naturen som omgir dem.

Ta med deg en bit av Britts magi hjem med deg ved å kjøpe hennes fotobok, tilgjengelig i museumsbutikken. Det er den perfekte gaven til enhver kunstentusiast.

Velkommen til en fotoutstilling som vil berøre ditt hjerte og etterlate et varig inntrykk!

Besøksinformasjon

Denne aktiviteten er inkludert i inngangsbilletten og tilgjengelig i museets åpningstider. For informasjon om billettpriser, årskort og gruppepriser, besøk https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/besok.
For informasjon om tilgjengelighet og tilrettelegging på museet, se https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/tilgjengelighet.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1