Hopp til hovedinnhold

Ved Borgarsyssel Museum kan du gå tilbake i tiden og oppleve hvordan livet var for østfoldingene gjennom århundrene. I friluftsmuseet venter et tjuetalls antikvariske bygninger på å fortelle sine historier. Husene er åpne i museets ordinære åpningstider, så her kan du utforske på egen hånd (med audioguide) eller bli med på en guidet tur.

  • Ta en vandring på egenhånd gjennom de idylliske omgivelsene og besøk de ulike husene fra bonde-, arbeider- og embetsmannstradisjonen. Gå inn i stuen på en gammel østfoldgård, ta en titt på sengekammerset til presten eller se hvordan en fabrikkarbeider bodde på 1900-tallet. La bygningenes autentiske interiør og gjenstander male levende bilder av folks liv og virke. 
  • Med guidede omvisninger får du dyptgående kunnskap om bygningenes fortid og de menneskene som en gang bebodde dem. Våre dyktige guider formidler engasjerende historier som setter deg rett inn i stemningen fra svunne tider.
  • Friluftsmuseet egner seg for både små og store besøkende. Barn kan få en lærerik opplevelse gjennom lek og aktiviteter i de gamle omgivelsene. Dessverre er ikke alle bygningene tilrettelagt for rullestolbrukere.

Besøksinformasjon
Denne aktiviteten er inkludert i inngangsbilletten og tilgjengelig i museets åpningstider. For informasjon om billettpriser, årskort og gruppepriser, besøk https://ostfoldmuseene.no/priser.
For informasjon om tilgjengelighet og tilrettelegging på museet, se https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/tilgjengelighet.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1