Hopp til hovedinnhold
 /

Bli med på en fargerik reise gjennom Thorbjørn Egners unike univers!

Borgarsyssel Museum inviterer deg til en enestående miniutstilling dedikert til Thorbjørn Egner, en av Norges mest elskede forfattere og kunstnere. Kjent for sine levende fortellinger og illustrasjoner som har fanget hjertene til både unge og gamle, bringer vi deg nå en sjelden mulighet til å dykke dypere inn i Egners kunstnerskap gjennom en serie med tredimensjonale relieffer, skapt av kunstneren selv til Sarpsborgs 100-årsjubileum i 1939.

Utstillingens høydepunkter:

  • Egners relieffer: Opplev de opprinnelige relieffene som Thorbjørn Egner skapte for å feire byens jubileum, en samling som skiller seg ut med sin historiske betydning og kunstneriske dybde. Disse verkene, som øverst pryder veggene i Olavs Hall, tilbyr en unik innsikt i Egners mangfoldige talent.​
  • Et dyptgående blikk: Gjennom disse tredimensjonale bildene får besøkende en sjelden anledning til å utforske en mindre kjent side av Egners kunstnerskap, langt utover hans berømte barnebøker.
  • Kulturell og Historisk reise: Lær om bakgrunnen for disse spesielle verkene og deres plass i Sarpsborgs og Østfolds rike kulturelle arv.

Besøksinformasjon
Denne aktiviteten er inkludert i inngangsbilletten og tilgjengelig i museets åpningstider. For informasjon om billettpriser, årskort og gruppepriser, besøk https://ostfoldmuseene.no/priser.
For informasjon om tilgjengelighet og tilrettelegging på museet, se https://ostfoldmuseene.no/borgarsyssel/tilgjengelighet.

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1