Hopp til hovedinnhold

Vil du være frivillig?

Jobben frivillige gjør for Elingaard Herregård er av stor betydning for museet og gjestene våre. Vi har mange trofaste hjelpere som bidrar med hagearbeid, vaffelsteking, billettsalg, som vakt i utstillingen og i formidlingen mot publikum – men vi ønsker oss flere!

Elingaard Herregård har et stort, vakkert parkområde og et herskapshus – så her trengs det mange hender, føtter og kloke hoder, med forskjellig erfaring. Kanskje kan du noe om et gammelt håndverk, eller du liker å stelle i hagen? Kanskje kunne du kost deg som bondekjerring, husmann, lærer fra gamledager eller butikkjomfru?

Vi ønsker stadig å knytte til oss nye frivillige, og trenger både håndlangere og historikere, praktikere og akademikere. Det eneste som kreves er et ønske om å delta i meningsfylte oppgaver i et spennende miljø.

Har du tid og anledning til å bidra, lover vi deg mange gode opplevelser! Du kan hjelpe oss på arrangementene våre, i sommersesongen, som helgevakt eller med pass og stell av park og hage hele året. Som frivillig blir du med når du har lyst og anledning. Det kan være en gang i året, en uke eller to om sommeren eller en eller flere dager i uken.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1