<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Kafeen på Folkenborg

Mange liker den spesielle stemningen i gamle hus, og det kan gi en fin ramme rundt en konfirmasjon eller feiringen av en «rund dag». Vi tilbyr også korttids- og langtidsleie på møtelokaler, og det er tilgang både på gratis WiFi og prosjektor i lokalet. Deler av uteområdet egner seg godt til sammenkomster i den varme årstida, som for eksempel barneselskaper og skoleavslutninger. Det er også gratis parkering på museets område.

  •  (Foto/Photo)
    Hilde Lauvland

Den sjarmerende Museumslåven ble reist i 2011, og her kan du leie lyse lokaler i naturskjønne omgivelser. Lokalets størrelse passer godt til selskaper med 50 gjester, eller møter opp til 70 deltakere.

  • Kjøkken med tilgang til stort kjølerom
  • Dekketøy til minst 50 personer
  • Vi tilbyr catering eller «full pakke» med egen kokk

Ved selskaper i helger har leier tilgang til lokalet fra kvelden før til ettermiddagen etter arrangementet gjennomføres, med mindre annet er avtalt. Ved arrangementer på ukedager avtales dette på forhånd med museet. 

Serveringstilbud

Sammen med vår samarbeidspartner Grys catering ønsker vi å gi dere den beste museumsopplevelsen med god mat i historiske omgivelser. Grys catering leverer alt fra rundstykker til 3-retters meny, og vi hjelper deg med å skreddersy et opplegg som passer din gruppe.

Ta kontakt med vår bookingansvarlig

Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy ditt arrangement!

Sbye_Aurora_Olea_BW.jpg. Foto/Photo

Aurora Olea Søbye

Aurora Olea Søbye

Arenakoordinator | Publikumsansvarlig Østfoldmuseene