<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Mysteriet Myrna Vep

Suksessforestillingen Myrna Vep fra 2021 er tilbake på Fredrikshalds Teater, HaldenCompagniet og Fredrikshalds Teater gir ni nye forestillingen av Mysteriet Myrna Vep.

  •  (Foto/Photo)

Mysteriet Myrna Vep er en hysterisk morsom, skummel og fantastisk skrekkfarse med to skuespillere, åtte roller og 40 kostymeskift i heseblesende tempo. Her er ingen dødpunkter (som ikke inngår i handlingen)! De to som står på scenen er Johnny Nilsen og Ketil Ravneng som spiller samtlige roller.

Regi: Ole Christian Øen. Bak scenen finnes et team av uvurderlige medhjelpere. Myrna Vep er stendig aktuell rundt om kloden. Akkurat nå er den dessuten aktuell på TV med HBOs nye versjon, serien Irma Vep.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

«Det beste jeg har sett på en scene i Halden!», «Må være de to beste skuespillerprestasjonene på en scene i Halden noen gang!», «Herregud! Dere drepte oss i kveld!». Er noen av av tilbakemeldingene fra forestillingen i 2021.