<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

SuperSøndag - Askeladden

Opera Østfold og Østfoldmuseene inviterer til teaterforestilling og Kulturverksted for hele familien. Møt Askeladden, Askepott, Dronninga av Degernes og den heslige heksa av Halden i Fredrikshalds Teater. I Kulturverkstedet lager vi eventyrbøker.

Vi møter Espen Askeladd og Filibom som må trosse hekser og andre farer for å redde prinsesse Askepott. Dronninga av Degernes er fortvilet over at datteren hennes Askepott har blitt kidnappet av den heslige heksa fra Halden! 

I forestillingen Askeladden og de gode operahjelpernemøter vi Espen Askeladd og Filibom som må trosse hekser og andre farer for å redde prinsesse Askepott. Dronninga av Degernes er fortvilet over at datteren hennes Askepott har blitt kidnappet av den heslige heksa fra Halden! Underveis møter vi blant andre den gale professoren som er allergisk mot støv. Eventyrlig morsom og underholdende forestilling som er full av flotte arier og duetter fra kjente operaer som Tryllefløyten, Barberen i Sevilla og Rusalka.

Forestillingen er allerede blir spilt for over 4.000 barn fra barnehagealder og opp til syvende klasse i Oslo og omegn.

Kulturverksted
Etter forestillingen blir det kulturverksted med Østfoldmuseene - Halden historiske Samlinger som setter søkelys på tradisjonelt håndverk. Her får barn og voksne lov til å prøve seg rundt bordet og skape sammen?. Denne gangen binder vi våre egne eventyrbøker.

Kafeen er åpen og serverer deilige hjemmelagede matbiter fra alle verdens hjørner og det er Frivilligsentralen som står for all servering.

Billetten koster kr 65,- og billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketmaster.no eller i døren ved ankomst. 

Dørene åpner klokken 12. Teaterforestillingen starter klokken 13.

SuperSøndag - Askeladden

Opera Østfold og Østfoldmuseene inviterer til teaterforestilling og Kulturverksted for hele familien. Møt Askeladden, Askepott, Dronninga av Degernes og den heslige heksa av Halden i Fredrikshalds Teater.


Tid og sted
Fredrikshalds Teater, Halden25. oktober 2020 kl. 12.00 – 15.00

Billetter

Arrangementet støttes av Sparebank1Stiftelsen Halden.