<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

SuperSøndag - Hujedamej

Opera Østfold, Østfoldmuseene og Frivilligsentralen inviterer til teaterforestilling for hele familien. Bli med på en hyllest til de uforglemmelige karakterene i Astrid Lindgrens univers!

  •  (Foto/Photo)

Bli med på en hyllest til de uforglemmelige karakterene i Astrid Lindgrens univers! Vi får høre utdrag fra Lindgrens fortellinger og mange av sangene. Vi møter Ronja, Pippi, Emil, Madikken og brødrene Løvehjerte med flere. Acapellasang med komp på instrumenter som melodika, blokkfløyte, vaskebrett og gitar. Barna inviteres med på enkelte sanger. 

Koronatilpassing
På grunn av Korona pandemien tilpasses gjennomføringen av arrangementet. Vi gir plass til 70 publikummere, og avlyser kulturverkstedet og kafe. Forestillingene holdes i den store flotte teatersalen. Det vil bli sikker losing inn i og ut ut teatret.

Alle oppfordres til å kjøpe billetter på forhånd. Ved ankomst må alle registrere seg for å muliggjøre smittesporing, er billettene kjøpt på forhånd vil dette gå raskere. Det anbefales at de som skal se forestillingen sammen, og regnes som en «kohort», går samlet gjennom
billettkontroll. De som hører sammen vil bli sittende sammen i teatersalen.

Billetten koster kr 65,- og billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketmaster.no eller i døren ved ankomst. 

Dørene åpner klokken 12:30. Teaterforestillingen starter klokken 13.

  •  (Foto/Photo)

Arrangementet støttes av Sparebank1Stiftelsen Halden.