Hopp til hovedinnhold

Agent Askeladden

Fredrikstad Museum inviterer alle eventyrlystne familier til en spennende og interaktiv opplevelse med vårt nyeste spill for barn: Agent Askeladden. Bli med på en fengslende reise gjennom tid og historie, hvor barna dine blir hovedpersonene i sitt eget spioneventyr!

  • Agent Askeladden

I Agent Askeladden tar barna på seg rollen som hemmelige agenter, inspirert av den ekte norske krigshelten Inge Steensland, også kjent under dekknavnet Askeladden. Ditt barns oppdrag? Å arbeide undercover for de norske myndighetene under en hemmelig operasjon i London – alt sammen i hjertet av museet!

Passer best for barn i alderen 9 - 12 år, men voksne kan også synes dette er morsomt.

Gjennom spillet vil barna utforske museets fascinerende utstillinger, søke etter ledetråder og løse komplekse gåter. De vil trenge å bruke alle sine ferdigheter – fra list og smidighet til skarpsindighet og teamarbeid – for å fullføre oppdragene uten å bli oppdaget av okkupantene.

Agent Askeladden er ikke bare et spill; det er en opplevelse som gjør læring til en lek og historien levende. Hver oppgave og hvert skritt i spillet er designet for å engasjere og utdanne barna, samtidig som de har det gøy.

Dette tilbudet er inkludert i inngangsbilletten til Fredrikstad Museum og ved fremvisning av Årskort, og gir en unik mulighet for barn og familier til å dykke ned i en verden av historie og eventyr. Så hvorfor ikke gjøre ditt neste museumsbesøk til en spennende agentoppdrag for hele familien? Bli med på Agent Askeladden og oppdag museumets hemmeligheter på en måte du aldri har opplevd før!