Hopp til hovedinnhold

Agent Askeladden

Fredrikstad Museum inviterer alle eventyrlystne familier til en spennende og interaktiv opplevelse med vårt nyeste spill for barn: Agent Askeladden. Bli med på en fengslende reise gjennom tid og historie, hvor barna dine blir hovedpersonene i sitt eget spioneventyr!

  • Agent Askeladden

I Agent Askeladden tar barna på seg rollen som hemmelige agenter, inspirert av den ekte norske krigshelten Inge Steensland, også kjent under dekknavnet Askeladden. Ditt barns oppdrag? Å arbeide undercover for de norske myndighetene under en hemmelig operasjon i London – alt sammen i hjertet av museet!

Passer best for barn i alderen 9 - 12 år, men voksne kan også synes dette er morsomt.

Gjennom spillet vil barna utforske museets fascinerende utstillinger, søke etter ledetråder og løse komplekse gåter. De vil trenge å bruke alle sine ferdigheter – fra list og smidighet til skarpsindighet og teamarbeid – for å fullføre oppdragene uten å bli oppdaget av okkupantene.

Agent Askeladden er ikke bare et spill; det er en opplevelse som gjør læring til en lek og historien levende. Hver oppgave og hvert skritt i spillet er designet for å engasjere og utdanne barna, samtidig som de har det gøy.

Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1