<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Bli med å bake Fredrikstad og Hvaler Pepperkakeby 2020

Har du lyst til å bidra med baking til Pepperkakebyen 2020?
I disse merkelige og frustrerende pandemi-tider behøver vi noe å se frem til! Vi er mer hjemme enn noen gang, og vi håper derfor at bakelysten er ekstra stor i de mange hjem! Herved inviteres alle borgere av Fredrikstad og Hvaler til å finne frem bakegleden og lage kreative bidrag til årets pepperkakeby!

  •  (Foto/Photo)

Pepperkakebyen stilles ut på Fredrikstad Museum, på Tøihuset i Gamlebyen, og vil være åpen for publikum hver dag fra 28.november til 20. desember - med gratis inngang for alle!

 Vi sørger for godt smittevern i våre lokaler slik at alle kan føle seg trygge hos oss!

Alle inviteres; Skoleklasser, barnehager, vennegjenger, lag og foreninger, familier; absolutt alle bakeglade i Fredrikstad & Hvaler er velkommen til å bidra!

Påmelding:
Dere som ønsker å levere bidrag til pepperkakebyen må melde dere på i forkant og per epost til prosjektleder Christine Lande: christine.lande@ostfoldmuseene.no

Ved påmelding trenger vi følgende info: Hvem som baker, kontaktpersons telefon og epost, og en evt. beskrivelse av det planlagte mesterverket.

Påmeldingsfrist er søndag 1. november:
Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål!

Innlevering av bidrag:
Levering av bidrag skjer til Fredrikstad Museum, på Tøihuset i Gamlebyen,  i uke 47 og 48 :  (tidligst 16. november)

Vi tar helst imot på dagtid, men kan også gjøre avtaler om kveldstid.

NB:Siste frist innlevering vil være torsdag 26. november mellom 09.00 – 16.00

Pepperkakebyens åpningstider:
Pepperkakebyen åpner Lørdag 28. november kl. 11.00 og kan beskues i museets åpningstid: Hver dag til og med søndag 20. desember kl. 11.00 – 17.00. Gratis inngang.

Skoler/barnehager som vil besøke pepperkakebyen før 11 ukedager kan gjøre egen avtale.

Premier til beste bidrag:
En sammensatt jury kårer og premierer de mest kreative bidragene!

Fredrikstad Museums Venneforening bidrar generøst med pengepremier til de 3 beste;  3000 kr til 1. plass, 2000 kr til 2. plass og 1000 kr til 3. plass.

Vi oppfordrer til å lage signaturbygninger i Fredrikstad, i Gamlebyen og på Hvaler, men også elementer som statuer, båter, landemerker, kanoner, bruer, trær, folk og dyr.

Lag gjerne fantasibygninger, miljøer og tema-kreasjoner også!

Vi er åpne for alle bidrag!