<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Fredrikstad Pepperkakeby 2019

Fredrikstad Pepperkakeby skal i år som i fjor stilles ut på Fredrikstad Museum, på Tøihuset i Gamlebyen. Pepperkakebyen vil være en del av Jul i Gamlebyen og er åpen for publikum hver dag med gratis inngang.

  • Fra Pepperkakebyen i 2018
    Fra Pepperkakebyen i 2018 Harry Johansson

Du kan glede deg til en variert, vakker og kreativ pepperkakeby!
Her vil du finne mange kjente og kjære bygninger i pepperkakeversjon, samt noen fantasikreasjoner, landemerker, kulturminner og ikke minst bevis på miljøengasjement!
I år har vi utvidet pepperkake-området for å få plass til alle de flotte bidragene, og dermed blir Bar 1567 også gjort om til pepperkakeby i desember!
Velkommen til oss for en helt unik opplevelse som vil sette deg i den beste førjulsstemninga!

Fredrikstad Pepperkakeby bygges av byens kreative og bakeglade borgere - og skal i år som i fjor stilles ut på Fredrikstad Museum, på Tøihuset i Gamlebyen!
Pepperkakebyen vil være en del av Julemarked i Gamlebyen, Fredrikstad – Jul i Gamlebyen, og er åpen for publikum hver dag fra 12-16 i perioden 30. november til 15. desember - med gratis inngang.
I tillegg til å se Fredrikstad Pepperkakeby kan du også besøke museets utstilling i 2. etasje, og gjøre julehandel i vår innholdsrike og koselige museumsbutikk! Vi har gavene til den som har alt!

Det blir storslått kåring av beste pepperkake-bidrag i desember, med flotte premier til de 3 beste!
Velkommen! Vi gleder oss!

PS! Skoler og barnehager som ønsker å besøke pepperkakebyen før kl.12 i utstillingsperioden, kan gjøre dette ved avtale.
Ta kontakt med prosjektleder Christine Lande på epost christine.lande@ostfoldmuseene.no.