<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Turist i egen by - Fredrikstad Museum - gratis inngang!

Fredrikstad Museum ligger i den vakre perlen Gamlebyen. Lørdag 25. april er en enestående anledning til å bli bedre kjent med museet. Når du besøker oss på din "Turist i egen by"-vandring må du huske å se: Bar 1567, Tidslinjen og Tidsmaskinen. Kanskje frister det med et gavekjøp i museumsbutikken!

  • Turist i egen by
    Turist i egen by

Har du ikke besøkt byens museum ennå? Da er dette en gyllen anledningen til å bli bedre kjent med oss. Ny utstilling ble produsert til byjubileet i 2017, og etter dette har vi jevnlig fornyet oss med nye elementer i utstillingen, og nye historier i Bar 1567.

Turist i egen by er et arrangement for Nedre Glomma sin befolkning, som arrangeres av iSarpsborg og Visit Fredrikstad og Hvaler og Østfold Kollektivtrafikk, i samarbeid med Østfoldmuseene, Fredrikstad kommune og Sarpsborg kommune.

Lenke til nettstedet Turist i egen by: https://www.visitnorway.no/event/turist-i-egen-by-2020-sarpsborg-fredrikstad-og-hvaler/297089/