Hopp til hovedinnhold

Tidslinjen

Tidslinjen er ikke bare en utstilling, men en mulighet til å fordype seg i Fredrikstads rike historie og forstå hvordan byen har formet og blitt formet av menneskene som har levd der gjennom århundrene.

Velkommen til Tidslinjen på Fredrikstad Museum! Plassert i museets andre etasje, tar Tidslinjen deg med på en reise tilbake i tid, fra 1300-tallet til 1980-tallet. Her får du oppleve byens historie gjennom tretten nøye utvalgte personhistorier, som gir deg innsikt i byens rike og varierte fortid.

Tidslinjen presenterer historier om mennesker fra forskjellige tidsperioder, sosiale lag, aldersgrupper, kjønn, bakgrunner og yrker. Dette gir deg en bred og mangfoldig forståelse av byens historie. Utstillingen fremhever også Fredrikstads entreprenørånd og vekst gjennom tider med utfordringer og kriger. Du får se hvordan lokalbefolkningen har bidratt til både byens og verdens utvikling.

Besøksinformasjon
Denne aktiviteten er inkludert i inngangsbilletten og tilgjengelig i museets åpningstider. For informasjon om billettpriser, årskort og gruppepriser, besøk https://ostfoldmuseene.no/priser.
For informasjon om tilgjengelighet og tilrettelegging på museet, se https://ostfoldmuseene.no/fredrikstad/tilgjengelighet.

  • 1/1
Museum24:Portal - 2024.06.11
Grunnstilsett-versjon: 1