Hagemarked og 1000 åpne hager

Storedal-showet du neppe vil gå glipp av har sin start allerede denne fredagen, og skrider videre utover lørdag og søndagen.
Hva skal du i helgen? Har du ikke enda lagt planer foreslår vi en tur til Storedal Kultursenter i Skjeberg.
Vi slår sammen sanselighet og hageaktiviteter i en stor gryte, i samarbeid med Hageselskapets 1000 åpne hager, kokkelerer vi i hop en opplevelse utenom det vanlige. I skulpturparken vil salgsvarer og hageforeninger ta plass fra kl. 11.00, klokken 12.00 vil et unikt og interessant foredrag foregå i kulturhuset, og kl. 14.00 kan du slappe av og nyte livet med sanseyoga.

Program fredag er som følger:

Kl. 11.00 – Åpning

Kl. 12.00 – Foredrag om «Hageglede» med Dag Arneson kjent fra NRK-programmet «Grønn Glede»

Kl. 14.00 – Sanseyoga

Hele dagen: Kontinuerlige hageomvisninger, marked og blomsterkransverksted for barn + mange andre barneaktiviteter

Program lørdag:

Kl. 12.00 – Foredrag om Georginer ved Kaare Ingar Sletta

Kl. 14.00 – Sanseyoga

Hele dagen: Kontinuerlige omvisninger, marked og blomsterkransverksted for barn + mange andre barneaktiviteter

Program søndag:

Kl. 12.00 – Foredrag ved Stig Hagemo fra Hagemo Gartnerier om Pelargonia

Kl. 16.00 – Slutt

Storedal er derfor «the place to be» denne St.Hans-helgen!