Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Barnas Museumsstafett på Moss by- og industrimuseum

12. juli // 11:00 - 16:00

MOSS BY- OG INDUSTRIMUSEUMLAG EN SPRELLEMANN
Her kan du lage din egen arbeidende sprellemann! Du kan lage en møllearbeider eller en glassblåser etter våre maler, eller du kan velge et annet yrke og tegne din egen.

Barnas Museumsstafett har blitt en tradisjon og i sommer kan du arbeide deg gjennom Østfold. Skaff deg et Ømuspass og start rundreisen! Får du stempel i passet fra alle våre syv museer, kan du kalle deg en mester.

Du får selvsagt lønn for strevet! Østfoldmuseene har spennende og lærerike arbeidsoppgaver for barna i skolens sommerferie. Vi kan by på både aktivitetsløyper og håndverksaktiviteter.

Når du har besøkt tre museer og fått tre stempler i passet får du lønn for strevet – en skinnpung med en historisk mynt! Flere mynter venter når du besøker de neste museene. På det sjuende museet får du en flott fjøl.

Etter å ha vært på seks museer er du med i trekningen av en splitter ny sykkel + utstyr! Vinneren får et sykkelgavekort til en verdi av 5.000 kr av oss.

Du finner Ømuspass på alle våre museer, på bibliotekene, turistkontorene, på ServiceTorget i din kommune og en rekke hoteller i fylket.

 

Detaljer

12. juli
11:00 - 16:00
Moss by- og industrimuseum
Visit Event Website

Arena:

Moss By- og industrimuseum

Fossen 21
Moss, 1530 Norge

+ Google Map

Arrangør

Moss by- og industrimuseum
69115650