<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Lørdag i slusene

Nyt variert musikk i Ørje sluser sommeren 2019!

Hele sommersesongen er det et bredt kulturtilbud fra scenen ved sluseamfiet. I perioden 6. juli til 17. august arrangeres Lørdag i slusene. Dette er et gratis tilbud. Ved dårlig vær blir arrangementet holdt innendørs, enten i Glasshuset på Ørje Brug eller i Rådhuset.
Tidspunkt: 13.00 - 14.00.

Program 2019

6.juli:  Bondens dag. Arrangeres ved Wang gården på Ørje Brug. Bonden presenterer sitt yrke. Det er aktiviteter for barn og du møter forskjellige dyr. Enkel servering og musikk av Slusebrass.

Arrangør: Marker Bondelag, Marker Bygdekvinnelag og Skogeierlaget

13.juli:  Blues and love. Et bredt og intensivt lydbilde kjennetegner denne gruppen som har gjestet oss før, og det med stor suksess.

 20.juli:  Svingen to-rader er også kjent fra tidligere, og dette er en herlig sammensveiset gjeng som vet å presentere sin trekkspillmusikk.

 27.juli:  Harder Sandvik med band. Import fra Trøgstad som ga oss en herlig time i fjor, og kjenner vi ham rett, stiller bandet med et nytt program av samme kaliber i år.

 3.august:  Geriatrix with the Gunn fra Ski sier ikke nei til en invitasjon hit. Da er vi sikret en fullverdig dose country-musikk som alltid fenger på den andre siden av slusa også.

 10.august:  Allsang. Nå er det klart for full innsats fra tribunesiden. Grensegjengen kan dette med å drive fram en god allsangatmosfære. Still opp med nyrenset stemme.

 17.august:  Viseklubben Lars. Denne Eidsbergbaserte kulturinstitusjonen trenger ingen presentasjon. Variert og kjært program hvor man får lyst til å synge med.

 Arrangørgruppe: Else Marit Svendsen, Nils Skogstad, Lars Johansson, Steinar Fundingsrud, Arne Dehli

 

  • Bilde: Visit Indre Østfold
    1/1
    Bilde: Visit Indre Østfold