<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Haldenvassdragets Kanalmuseum søker museumsverter for sommeren 2020

Er du historieinteressert, engasjert og utadvendt? Vi søker deg som er selvstendig og serviceinnstilt, og legger til rette for at publikum får en god museumsopplevelse.

Som museumsvert og guide er det viktig at du er interessert i det historiske stoffet du skal formidle. I tillegg har du ansvar for salg av varer og billetter i vår museumsbutikk. Du må snakke flytende norsk, samt beherske engelsk og gjerne et fremmedspråk i tillegg. Vi oppfordrer spesielt kandidater med annen kulturell bakgrunn til å søke jobb hos oss.

Haldenvassdragets Kanalmuseum er et natur- og kulturhistorisk museum, og så det er en fordel med noe naturvitenskaplig faglig bakgrunn. Vi har mange aktiviteter i og ved kanalen. Derfor må du beherske kanopadling. Båtsertifikat er også en fordel. Du må også ha førerkort og disponere bil.

Arbeidstid, arbeidsmengde og stillingsprosent kan variere og det er viktig at du kan arbeide i helger. Du bør være tilgjengelig store deler av sommeren og på ukedager i mai/juni. Østfoldmuseene har felles obligatorisk opplæring, i tillegg til opplæring på hver enkelt lokasjon.

Gjennom skoleferien arrangerer Østfoldmuseene Barnas museumsstafett, som er en aktivitet for barnefamilier ved alle våre museer. Du bør derfor ha evne til å engasjere barn.

Lønn i hht Landsoverenskomsten for museer og andre kulturinstitusjoner. Vi søker medarbeidere fra 18 år og oppover.

Opplysninger om stillingen ved Haldenvassdragets kanalmuseum fås ved henvendelse til formidler Anne Helen Eide Kongtorp, epost Anne.Helen.Kongtorp@ostfoldmuseene.no

Østfoldmuseene har en rekke lokasjoner. Vi oppfordrer deg derfor til å søke på det eller de arbeidsstedene som er aktuelle for deg, se egne utlysninger pr lokasjon på Karriere.no.

Søknad med CV sendes elektronisk via Karriere.no. Frist 24. februar 2020. Attester og vitnemål skal kun oversendes etter nærmere anmodning.