<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Møtelokaler i Ørje brug

Ved Haldenvassdragets Kanalmuseum kan du leie møtelokaler i Ørje brug, i hjertet av det naturskjønne Indre Østfold.

Besøksadresse
Ørje Brug, 1870 Ørje

Leiepriser:
Pris fra kr. 500,- for et dagsmøte med moderne møteromsutstyr. Omvisning kommer i tillegg. Lunsj og kaffe er ikke inkludert og bestilles av leietaker.

Kontakt og booking:
Det er Stiftelsen Haldenvassdragets kanalmuseum /venneforeningen som er ansvarlig for utleie av møtelokaler o.l. Museet har kun omvisning.

For mer info, kontakt Bjørg Olsson, tlf. 90 97 89 59.

E-post: Reni Braarud / Bjørg Olsson i Marker kommune – evt. Desiree Nævdal ved Haldenvassdragets Kanalmuseum for booking av omvisning.

Lokalet passer for  konferanser og dekker behov opp til 4 – 5 møterom samtidig. Salen i 2. etg. på Brugshallen rommer opp til 130 tilhørere.

Møterommene er lokalisert i Ørje Brug, Galleriet, Wanggården, Lundinstua og «Klasserommet».

Wanggården er en fullt møblert og hyggelig sveitservilla med kjøkken og plass til 25 personer.

Galleri Ørje Brug inneholder konferanse- og selskapslokaler for inntil 80 personer. Projektor og internett-tilgang finnes.

Brugshallen er et selskaps- og møtelokale i Kanalmuseet. Kapasitet 90 personer.

Klasserommet er et seminarrom for inntil 25 personer. Projektor og internett-tilgang finnes. Museet som ligger vegg i vegg tilbyr omvisning som et spennende avbrekk i møtet. Siden kanalmuseet befinner seg midt i nordens største dampbåtmiljø, kan man også ta med møtedeltakerne på en flott tur på vassdraget med en av de restaurerte dampbåtene. Dette gjelder kun i sommersesongen. (Pris på forespørsel).