<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Fra Tempo til TikTok

Bli med å lage utstillingen om tingene og tiårene som formet oss.

  • Foto: Norsk teknisk museum (Foto/Photo)
    1/1
    Foto: Norsk teknisk museum

Vi ønsker å se dine beste gjenstander

Fra 1. til 24. juli inviterer Moss by- og industrimuseum til popup-utstillingen «Fra Tempo til TikTok». Museet rykker i denne perioden inn i de gamle Frisenfeldt-lokalene i gågata i Moss. Her skal det lages en utstilling hvor museet er  avhengige av ditt bidrag: Utstillingen skal handle om ikoniske gjenstander fra hvert tiår helt opp til i dag, og det er publikum som skal «lage» utstillingen.

Planen er at alle i Moss som har lyst, skal få lov å få sin gjenstand fra «sitt» tiår utstilt i det nedlagt lokalet sammen med andre ikoniske gjenstander fra tiårene som har formet oss.

Vi ønsker å finne ut hva oss mossinger mener er de viktigste tingene som har formet oss som mennesker. Et klesplagg, en ting fra gutterommet, eller noe som enda henger på jenterommet – for her kan alle bidra, unge og gamle, de som er født på 2000-tallet, og de som er født på 1940-tallet.

Hva som er ikoniske gjenstander for hvert tiår, vil det selvfølgelig være ulike meninger om. Men sammen skal finne ut av hva som er det gjennom en avstemning.