Hopp til hovedinnhold

Utstilling Luca Berti: «Smaalensbilder»

Den italienske fotografen Luca Berti har syklet gjennom Norden og fotografert landskapene og folkene han møtte. Nå har turen kommet til Østfold.

Utstillingen bygger på Luca Bertis fotografiske reise i 2020. På sykkel og med sitt analoge Linhof-kamera, foretok Berti en etnografisk og kunstnerisk fotodokumentasjon av mennesker, arkitektur og kulturlandskap i Indre Østfold.

Fotografiene stilles ut i Moss by- og industrimuseum. Utstillingen viser fotografier i ulike format. 

Luca Berti (1978-) er en italiensk fotograf bosatt i København. Han har sin utdannelse fra Istituto Italiano di Fotografia, Milano (2000-2002) og har tidligere hatt utstillinger ved bla. Norsk Folkemuseum, Romsdalsmuseet, Gudbrandsdalsmusea m.fl. Kunstneren har løpende samarbeide med etnografiske museer i en rekke andre land som Sverige, Danmark, Latvia, Estland og Finland.

Billettpriser for 2023

Billettpriser for 2023

voksen: kr 70 barn og ungdom til og med 17 år: kr 30 student (ved fremvisning av studentbevis): kr 30 familie (2 voksne med inntil 4 barn mellom 6 -17 år): kr 160 Barn 0-5 år: gratis Vennekort, ansattkort etc.: gratis Ledsager (ved fremvisning av ledsagerbevis): gratis Om ikke annet er spesifisert så skjer betaling på museet.

For informasjon om gruppebestillinger, klikk her!

Østfoldmuseene