<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Moss by- og Industrimuseum søker museumsverter/guider for sommersesongen 2020

Er du historieinteressert, engasjert og utadvendt? Vi søker deg som er selvstendig og serviceinnstilt, og legger til rette for at publikum får en god museumsopplevelse.

Som museumsvert og guide er det viktig at du er interessert i det historiske stoffet du skal formidle. I tillegg har du ansvar for salg av varer og billetter i vår museumsbutikk. Du må snakke flytende norsk, samt beherske engelsk og gjerne et fremmedspråk i tillegg. Vi oppfordrer spesielt kandidater med annen kulturell bakgrunn til å søke jobb hos oss.

  • Eileen Jahren Eriksen

Som museumsvert/guide ved Moss by- og Industrimuseum skal du jobbe som vert i utstillingene, og ha omvisninger i nærområdet rundt museet. Arbeidstid, arbeidsmengde og stillingsprosent kan variere og det er viktig at du kan arbeide i helger. Du bør være tilgjengelig store deler av sommeren. Det er en fordel om du også har anledning til å være tilkallingsvakt resten av året. Østfoldmuseene har felles obligatorisk opplæring, i tillegg til opplæring på hver enkelt lokasjon.

Gjennom skoleferien arrangerer Østfoldmuseene Barnas museumsstafett, som er en aktivitet for barnefamilier ved alle våre museer. Du bør derfor ha evne til å engasjere barn.

Lønn i hht Landsoverenskomsten for museer og andre kulturinstitusjoner. Vi søker medarbeidere fra 18 år og oppover. Det er en stor fordel om du har førerkort og disponerer bil.

  • Her snekres det en fuglekasse.
    Her snekres det en fuglekasse. Trine Gjøsund

Opplysninger om stillingen ved Moss by- og Industrimuseum fås ved henvendelse til formidler Eileen Jahren Eriksen: eileenjahren.eriksen@ostfoldmuseene.no.

Østfoldmuseene har en rekke lokasjoner. Vi oppfordrer deg derfor til å søke på det eller de arbeidsstedene som er aktuelle for deg, se egne utlysninger pr lokasjon på Karriere.no.

Søknad med CV sendes elektronisk via Karriere.no. Frist 24. februar 2020. Attester og vitnemål skal kun oversendes etter nærmere anmodning.