<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />
 (Foto/Photo)

MUSEUMSSOMMER 22

Vi har aktiviteter for hele familien. Opplev historien nær deg i sommer. Her er noen av høydepunktene
I hele juni er det halv pris på Østfoldmuseenes årskort!

 (Foto/Photo)

MUSEUMSSOMMER I FREDRIKSTAD

I Fredrikstad åpner en spektakulær utstilling om Den andre verdenskrig hvor vi med moderne teknologi og kunnskap gir vi nytt liv til mennesker og hendelser under krigen. 

 (Foto/Photo)

MUSEUMSSOMMER PÅ KYSTMUSEET HVALER

Opplev åpne stuer og utstillinger som viser hvordan det var å leve i skjærgården før i tiden. På låven kan du bli kjent med sjømenn fra Hvaler i utstillingen 'Velkommen ombord!'.

Fra rosehagen på Rød Herregård (Foto/Photo)

MUSEUMSSOMMER I HALDEN

Opplev huset, hagen og se Cathrineholm-utstillingen på Rød Herregård, lær om Karl XII på Fredriksten Museum og bli med på omvisning på landets best bevarte barokkteater.

 (Foto/Photo)

MUSEUMSSOMMER I ØRJE

I vakre omgivelser ved Ørje sluser ligger kanskje landets koseligste museum, Haldenvassdragets Kanalmuseum. Her kan du lære om hvordan tømmerdrift i generasjoner har preget kulturlandskapet og dagliglivet til de som bor langs Haldenkanalen.

 (Foto/Photo)

MUSEUMSSOMMER I SARPSBORG

I sommer kan du oppleve flere åpne hus og stuer, hilse på dyra i Barnas gård, kjøre tråtaktor, nyte utsikten fra tårnet, besøke sommebutikken og vår kafé i Olavs hall. Utstillingen "Sarpe Diem – hundre år med museum og folk', og løytnantsgården Snekkenes.

 (Foto/Photo)

MUSEUMSSOMMER I MOSS

Moss by- og industrimuseum er BYENS HUKOMMELSE og gir deg inngang til de tre hundre årene byen har eksistert. Du finner oss i Møllebyen ved den mektige og brusende Mossefossen der byens historie en gang begynte.