<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Barnas Museumsstafett 2020

 • (Foto/Photo)

Barnas museumsstafett har blitt en tradisjon! Arbeid deg gjennom Østfold i sommer, og løs spennende oppgaver underveis. Vær med på stafetten, få en plantekasse og vinn et sykkelgavekort!  

Du finner Ømuspass på alle våre museer, på bibliotekene, turistkontorene, på ServiceTorget i din kommune og en rekke hoteller i Østfold. 

 • (Foto/Photo)
  1/4
 • (Foto/Photo)
  2/4
 • (Foto/Photo)
  3/4
 • (Foto/Photo)
  4/4

Etter hvert museumsbesøk får du stempel i Ømuspasset og lønn for arbeidet! På de fire første besøkene kommer lønna i form av frø som du planter i potter og som vil vokse til å bli spiselige vekster. På det femte besøket vil du få din helt egen plantekasse, og på de to neste besøkene venter flere frø. Til slutt har du en plantekasse som rommer seks spiselige vekster!

Bonuspremie 2020: 
Bli med i trekningen av et sykkelgavekort på kr 5000! Vi trekker en heldig vinner 1. september 2020. For å være med i trekningen må du ha fullført stafetten og mottatt stempel fra alle museene samt registrere din kontaktinformasjon og laste opp bilde av ferdig utfylt pass  via dette elekroniske skjemaet.

Koronautbrudd i Indre Østfold

Som følge av koronautbrudd i Indre Østfold holdes Folkenborg museum stengt fra og med mandag 10. august. Om du mangler stempel fra Folkenborg museum kan du likevel registrere ferdig utfylt pass og være med i trekningen av bonuspremien.

Kontaktpersoner for Barnas Museumsstafett

Sbye_Aurora_Olea_BW.jpg. Foto/Photo

Aurora Olea Søbye

Aurora Olea Søbye

Kontaktperson i perioden 20. juni til 12. juli og 9.august-16.august.

Folkenborg Museum

Jane_Doe.jpg. Foto/Photo

Hilde Brumoen Engø

Hilde Brumoen Engø

Kontaktperson i perioden 13. juli til 2. august.

Borgarsyssel Museum

Kjlberg_Line_BW.jpg. Foto/Photo

Line Kjølberg

Line Kjølberg

Kontaktperson i perioden 3.august-8.august.

Borgarsyssel Museum