<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

AVLYST Spesialomvisning: Bier og blomster på Rød

SIDEN INGEN BILLETTER ER SOLGT TIL DETTE ARRANGEMENTET, BLIR SPESIALOMVISNINGEN AVLYST. VI TILBYR I STEDET VANLIG HAGEOMVISNING. En tur i hagen med fokus på hagens arbeidere: biene

  • Bie og en lavendel (Foto/Photo)
    1/1
    Unsplash Roberto Lopez

I sommer tilbyr vi spesialomvisninger på Rød Herregård på lørdager. Vi tar for oss utvalgte tema knyttet til gårdens historie både i hagen og innendørs.

Bier har fra de tidligste tider blitt knyttet til det guddommelige, og deres produkter verdsatt på linje med edle metaller. Hva er det med dette lille vesenet som aldri slutter å fascinere? Og hvordan kan historien om bier og birøkt egentlig knyttes til Rød Herregård?

Bli med avdelingsdirektør (og hobbybirøkter) ved Halden historiske Samlinger, Lillian Nyborg, på omvisning i hagen på Rød og lær om bier og birøkt i et kulturhistorisk perspektiv.

Smittevern

Maks antall deltakere: 20 personer. Det er et begrenset antall billetter pr. omvisning p.g.a. smittevern. Hold 1 meters avstand til de andre deltakerne hvis dere ikke er i samme husstand.

Praktisk info