<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Tekstilverksted for hele familien

  •  (Foto/Photo)

Bli en moderne tekstilkunster!
  
Under høstmarkedet på Rød setter vi opp tekstilverksted på Røds gamle kjøkken og lager bilder med bruk av garn og tekstiler.

På Rød Herregård finner vi mange skjulte skatter, blant dem flere tekstilarbeider. I spisestuen har vi et vakkert forheng laget av en av Norges fremste billedvevere på tidlig 1900-tallet: Frida Hansen. Dette tar vi en titt på!

La deg inspirere av tekstilkunsten på gården og lag ditt eget kunstverk. Dette er en familieaktivitet og passer for barn fra 6 år.

Museumsvert Sara E. Nygaard hjelper dere underveis. Hun har en mastergrad i estetiske fag, er medlem av Halden Kunstforening og har også laget kunstverksted på Astrup Fearnley Museet i Oslo.

Smittevern: Vi anbefaler at du kjøper billetter på forhånd via lenken under. Slik holder vi god kontroll på antall deltakere, men det er mulig å kjøpe billetter i døra hvis det er ledig plass.  Kl 15 er det kun drop-in billetter tilgjengelig. 

Viktig info:

  • Minst en voksen må delta med barna
  • Av hensyn til smittevern sitter det en kohort/familie pr. bord
  • Hvis verkstedet blir avlyst grunnet smittevern, får du billetten refundert

Rose tekstil (Foto/Photo)

Forhåndssalg av billett