Folkenborg museum

Trenger du et selskapslokale, eller skal din bedrift ha et seminar? Vi tilbyr utleie i naturskjønne omgivelser på Folkenborg!

Mange liker den spesielle stemningen i gamle hus, og det kan gi en fin ramme rundt en konfirmasjon eller feiringen av en «rund dag». Deler av uteområdet egner seg til sammenkomster i  den varme årstida, som for eksempel barneselskaper og skoleavslutninger.

Lokalets størrelse passer godt til selskaper med 50 gjester, eller møter opp til 70 deltakere.

Ta kontakt med vår bookingansvarlig Aurora på e-post aurora@ostfoldmuseene.no for eventuelle spørsmål i forbindelse med utleie.

Praktiske opplysninger
Ved selskaper i helger har leier tilgang til lokalet fra kvelden før til ettermiddagen etter arrangementet gjennomføres, med mindre annet er avtalt. Nøkkel utleveres etter avtale. Ved arrangementer på ukedager avtales dette spesielt med museet. Leier er ansvarlig for opprydning, tømming av søppel og vasking, før nøkkel tilbakeleveres til museet. Lokalet skal da være i samme stand som det var før leier tok over. Leier plikter å sette seg inn i bruk av tyverialarm, rømningsveier og brannslukningsutstyr før arrangementet. Info om dette plikter museets representant å gi. I utgangspunktet er utleielokalene ubetjente, og leietager må selv organisere matservering og lignende.

KAFEEN med et moderne storkjøkken med alt du trenger!
Passer godt for selskaper og møter.
Selskaper: 3800,-
Møter/seminarer priser fra kr 500,-
Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud!

GROPA
Passer for utendørs aktiviteter og festligheter.
Overbygg uten vegger til disposisjon.
Nøkkel til bom og toaletter lånes av museet.
Pris: 1000,-

For alle forespørsler om utleie kontakt aurora@ostfoldmuseene.no eller ring 48 86 77 81/69 11 56 50