Hopp til hovedinnhold

Matkulturen sør i landet nord i sjøen

Hva spiste Alv Udda, Peter i Vastua og Mette Meng?

Foreningen Uddaspillet inviterer lag, foreninger, skoler, næringsaktører og alle andre interesserte til seminar om 1600-tallets matkultur.

Med dette ønsker vi å skape engasjement omkring Uddaspillets historiske marked i Vadet under spilldagene i juni. Vi ønsker også å inspirere til å skape aktiviteter, liv og røre i Halden og omegn i forkant av UDDASPILLET, i form av matverksteder og matservering med tema fra 1600-tallet.

Seminaret ledes av Eva Narten Høberg, forsker ved Norsk institutt for bioøkonomi. Hun har erfaring fra utviklingsarbeid og undervisning innen kulturbaserte opplevelser med spesialisering innen matkultur. Hun er også initiativtaker til UDDASPILLET og prosjektleder for Uddaspillets matkulturprosjekt.

Det serveres en liten smakebit fra Alv Uddas verden.

Arrangør: Foreningen Uddaspillet

Medarrangør: Østfoldmuseene Halden historiske Samlinger og Norsk Institutt for bioøkonomi (NIBIO)

Arrangementet holdes i henhold til gjeldende smittevernregler.

Inngang: gratis

Museum24:Portal - 2024.04.15
Grunnstilsett-versjon: 1