<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Mysteriet bak Myrna

Vi feirer dagen for Europas historiske teatre og inviterer deg til Mysteriet bak Myrna. Denne engangsforestillingen gir anledning å se hva som ligger bak suksessforestillingen som har fasinert publikum helt fra premieren i 1980-årene.

  •  (Foto/Photo)

I hundrevis av år har vi som tilskuere forundret oss over hva som gjør teateropplevelsen vår så spennende. Er det teksten, skuespillerne, kulissene, teatret i seg eller er det tilskuerne? Hva som gjør hva skifter nok mellom ulike forestillinger og teateropplevelser.

  •  (Foto/Photo)

På søndag 24. oktober spilles siste forestilling av teaterforestillingen Mysteriet Myrna Vep på Fredrikshalds Teater. På mandag 25. feirer vi dagen for Europas historiske teatre og inviterer til Mysteriet bak Myrna. Denne engangsforestillingen gir anledning å se hva som ligger bak suksessforestillingen som fasinert publikum helt fra premieren i 1980-årene. I Mysteriet Myrna Vep brukes innslag og grep fra Shakespeare, Ibsen, Emily Brontës «Stormfulle høyder, Hitchcocks grøsser «Rebecka» og mange flere litterære og sceniske skatter. Hva kan bli bedre en dag som er en hyllest til det historiske teater?

Vi gir en unik anledning år avduke noe av magien ved å trekke opp noen kulisser og se på forestillingen ut fra helt nye vinkler. Hvordan fikk de det til? Likte du Mysteriet Myrna Vep vil du elske Mysteriet bak Myrna.

På scenen: Johnny Nilsen og Ketil Ravneng fra HaldenCompagniet og forestillingen Mysteriet Myrna Vep i Fredrikshalds Teater 2021 og Asgeir Borgemoen, scenemester på historiske Fredrikshalds Teater.

Arrangementet er avlyst