<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

SuperSøndag - Mini-Tryllefløyten

Opera Østfold og Østfoldmuseene inviterer til teaterforestilling og Kulturverksted for hele familien. Kom til Fredrikshalds Teater og lytt til Tryllefløyten.

Wolfgang Amadeus Mozart har komponert den eventyraktige operaen Tryllefløyten med urpremiere i 1791 (!) som er proppfull av prinser, prinsesser, dronninger og masse magi.

Vi dykker ned i historien der vi møter Papageno. Han fanger fugler for Nattens dronning, og får kaker og brus i belønning! En dag møter han Prins Tamino som har fått i oppdrag å befri dronningens datter, Pamina, fra Sarastros fangenskap. Etter å ha sett bilde av Pamina er Tamino yr av forelskelse, men han må gjennomgå flere prøvelser for å vise seg Paminas kjærlighet verdig. Papageno er også stadig på jakt etter kjærligheten. Kanskje vil han også finne sin Papagena?

Kulturverksted
Etter forestillingen blir det kulturverksted med Østfoldmuseene - Halden Historiske Samlinger. Det blår håndverk hvor barn og voksne får lov til å prøve seg rundt bordet og skape sammen.I dagens verksted vi pynter våre egne ansiktsmasker. Hvem vil du være? Nattens dronning? En prinsesse? Eller en tiger?

Kafeen er åpen og serverer deilige hjemmelagede matbiter fra alle verdens hjørner og det er Frivilligsentralen som står for all servering.

Billetten koster kr 65,- og billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketmaster.no eller i døren ved ankomst.

Dørene åpner klokken 12. Teaterforestillingen starter klokken 13.

SuperSøndag - Mini-Tryllefløyten

Opera Østfold og Østfoldmuseene inviterer til teaterforestilling og Kulturverksted for hele familien. Kom til Fredrikshalds Teater og lytt til Tryllefløyten.


Tid og sted
Fredrikshalds Teater, Halden26. april 2020 kl. 12.00 – 15.00 AVLYST!

Arrangementet støttes av Sparebank1Stiftelsen Halden.