<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

SuperSøndag - Peter Pan

Opera Østfold, Østfoldmuseene og Frivilligsentralen Halden inviterer til koronatilpasset teaterforestilling hele familien. Kom til Drømmeland i Fredrikshalds Teater.

I Drømmeland må Peter Pan og Wendy kjempe mot de onde sjørøverne med Kaptein Krok i spissen. Krok er livredd for en sulten krokodille som svelget en tikkende vekkerklokke og som har spist opp hånden hans. Hvem vinner duellen når Peter Pan må redde Wendy som er blitt kidnappet på skipet til selveste Kaptein Krok? Her er det bare en som kan vinne! 

Dekksgutten Smisk roter det hele til under heftige fektescener og Tingeling er til og med villig til å gå i døden for å redde den store helten Peter Pan. Her blir det masse humor og ablegøyer.

Koronatilpassing
På grunn av Korona pandemien tilpasses gjennomføringen av arrangementet. Vi gir plass til 70 publikummere, og avlyser kulturverkstedet og kafe. Forestillingene holdes i den store flotte teatersalen. Det vil bli sikker losing inn i og ut ut teatret.

Alle oppfordres til å kjøpe billetter på forhånd. Ved ankomst må alle registrere seg for å muliggjøre smittesporing, er billettene kjøpt på forhånd vil dette gå raskere. Det anbefales at de som skal se forestillingen sammen, og regnes som en «kohort», går samlet gjennom
billettkontroll. De som hører sammen vil bli sittende sammen i teatersalen.

Billetten koster kr 65,- og billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketmaster.no eller i døren ved ankomst. 

Dørene åpner klokken 12:30. Teaterforestillingen starter klokken 13.

SuperSøndag - Peter Pan

Opera Østfold og Østfoldmuseene inviterer til teaterforestilling for hele familien. Kom til Drømmeland i Fredrikshalds Teater.


Tid og sted
Fredrikshalds Teater, Halden27. september 2020 kl. 13.00 – 14.00

Billetter

Arrangementet støttes av Sparebank1Stiftelsen Halden.