<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

SuperSøndag - Peter Pan

Opera Østfold og Østfoldmuseene inviterer til teaterforestilling og Kulturverksted for hele familien. Kom til Drømmeland i Fredrikshalds Teater.

I Drømmeland må Peter Pan og Wendy kjempe mot de onde sjørøverne med Kaptein Krok i spissen. Krok er livredd for en sulten krokodille som svelget en tikkende vekkerklokke og som har spist opp hånden hans. Hvem vinner duellen når Peter Pan må redde Wendy som er blitt kidnappet på skipet til selveste Kaptein Krok? Her er det bare en som kan vinne! 

Dekksgutten Smisk roter det hele til under heftige fektescener og Tingeling er til og med villig til å gå i døden for å redde den store helten Peter Pan. Her blir det masse humor og ablegøyer.

Kulturverksted
Etter forestillingen blir det kulturverksted med Østfoldmuseene - Halden historiske Samlinger som setter søkelys på tradisjonelt håndverk. Her får barn og voksne lov til å prøve seg rundt bordet og skape sammen. Denne dagen får du lage din egen skinnpung med stjernestøv! Ting tingeling! 

Kafeen er åpen og serverer deilige hjemmelagede matbiter fra alle verdens hjørner og det er Frivilligsentralen som står for all servering.

Billetten koster kr 65,- og billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketmaster.no eller i døren ved ankomst. 

Dørene åpner klokken 12. Teaterforestillingen starter klokken 13.

SuperSøndag - Peter Pan

Opera Østfold og Østfoldmuseene inviterer til teaterforestilling og Kulturverksted for hele familien. Kom til Drømmeland i Fredrikshalds Teater.


Tid og sted
Fredrikshalds Teater, Halden27. september 2020 kl. 12.00 – 15.00

Billetter

Arrangementet støttes av Sparebank1Stiftelsen Halden.