<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Swing'it på Fredrikshald Teater

Mine damer og herrer – velkommen til konsert med Swing’it!

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Swing'it tar publikum med på en reise 100 år tilbake i tid og over Atlanterhavet til 1920-tallets New Orleans. Musikken tar sin inspirasjon i Great Gatsbys ekstravagante fester, forbudstidens ulovlige speakeasies og hot jazz fra jazzens opprinnelse og presenteres med masse energi, humor og et underholdende show som trekker en linje fra det gamle 20-tallet til det nye.

Bandet med hundrevis av konserter i Norge, Europa og USA har vist verden hva de har å by på med show på alt fra paradekonserter under Mardi Gras i New Orleans, konsert for 5000 mennesker under jazzfestivalen i Edinburgh, intimkonsert på milliardæryacht i Ibiza, utsolgte konserter på Caveau de la Huchette i Paris (jazzklubben fra La la Land) samt oppvarmingskonserter for blant annet Sigrid og A-ha på de mest anerkjente jazzfestivalene i Norge.

Bandet legger nå ut på slippturné for sin debutplate: The Story of Storyville – en fortelling om forbudstiden og jazzens opprinnelse i New Orleans!Bli med tilbake til forbudstidens Halden!

INFO:
Sted: Fredrikshald Teater, Halden
Aldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 19:00
Konsertstart: 20.00
Pris: 299kr
Billettlink: https://www.ticketmaster.no/event/halden-prohibition-party-billetter/684029

OBS! Det er få billetter tilgjengelig!