Hopp til hovedinnhold

Skygger fra fortiden: En mørk historisk reise

Bli med oss på denne spesielle omvisningen og forbered deg på å utforske det uforklarlige, det makabre og det mystiske. Din nattlige reise venter – hvis du tør å ta de første skrittene inn i det okkulte riket her på museet.

I dette unike museums eventyret vil du bli ledet av erfarne guider som vil avdekke de skjulte historiene bak hver legende og . Fra heksebrenningenes tid til mystiske forsvinninger og hjemsøkte steder, vil du oppdage hvordan overtro og virkelighet ofte har blitt sammenvevd.

Opplev gjenfortellinger av hjemsøkte øyeblikk som frosset i tid, og lær om de modige individene som våget å utfordre det overnaturlige. Gjennom levende fortellinger vil du føle hjertet banke raskere mens du graver deg ned i disse makabre fortellingene.

Vår omvisning gir deg en mulighet til å stige inn i en verden av mørke hemmeligheter og uforklarlige fenomener. Grip sjansen til å kaste et blikk bak sløret som skiller det kjente fra det ukjente. Dette er ikke bare en tur gjennom historiebøkene, men en reise inn i det usynlige som har formet våre mareritt og mest hjemsøkende drømmer.