Hopp til hovedinnhold

Skygger fra fortiden: En mørk historisk reise

Bli med oss på denne spesielle omvisningen og forbered deg på å utforske det uforklarlige, det makabre og det mystiske. Din nattlige reise venter – hvis du tør å ta de første skrittene inn i det okkulte riket her på museet.

I dette unike museums eventyret vil du bli ledet av erfarne guider som vil avdekke de skjulte historiene bak hver legende og . Fra heksebrenningenes tid til mystiske forsvinninger og hjemsøkte steder, vil du oppdage hvordan folketro og virkelighet ofte har blitt sammenvevd.

Opplev gjenfortellinger av hjemsøkte øyeblikk som frosset i tid, og lær om de modige individene som våget å utfordre det overnaturlige. Gjennom levende fortellinger vil du føle hjertet banke raskere mens du graver deg ned i disse makabre fortellingene.

Vår omvisning gir deg en mulighet til å stige inn i en verden av mørke hemmeligheter og uforklarlige fenomener. Grip sjansen til å kaste et blikk bak sløret som skiller det kjente fra det ukjente. Dette er ikke bare en tur gjennom historiebøkene, men en reise inn i det usynlige som har formet våre mareritt og mest hjemsøkende drømmer.

Tilgjengelighet og tilrettelegging

Vi må dessverre informere om at dette arrangementet ikke er universelt tilpasset bevegelseshemmede og synshemmede, da friluftsmuseet består av en klynge hus og bygninger som ikke har gjennomgått tilpasninger for funksjonsnedsettelse. Vi beklager at vi ikke er i stand til å tilby dette arrangementet til alle våre målgrupper.

Museum24:Portal - 2024.04.07
Grunnstilsett-versjon: 1