<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Spill deg gjennom Folkenborg Museum!

Bli med på digital museumsstafett i sommer! Bruk mobilen til å løse oppgaver på 17 museer! Ved flere enn sju museumsbesøk er du med i trekningen av gavekort og premier.

  •  (Foto/Photo)
    1/1

Folkenborg museum er et kulturhistorisk friluftsmuseum med tilflyttede hus og bygninger fra Indre Østfold, og med særlig fokus på landbruk og matkultur. Gården Folkenborg, som tidligere lå der hvor museet ligget i dag, var en stor gård sin tid. For å skaffe deg medaljer i spillet må du spille deg gjennom oppgavene om livet på gården. Her kan du spille når du vil! 

Du finner QR-koden ved det store skiltet ved parkeringsplassen, og ved inngangen til Museumslåven. Sommeren 2021 vil museets fasiliteter holde stengt, men uteområdet er tilgjengelig hele året!

Spillet passer for barn i alderen 6-12 år, men stafetten er også gøy for resten av familien! Ikke bare kan du lære nye ting og historier, men også utforske kjente og ukjente perler i nabolaget ditt.


Slik spiller du deg gjennom museet

museumsstafett.no har vi laget en oversikt over alle stedene du kan besøke og løse oppgaver på i sommer. Før du går i gang med spillet må du lage en brukerkonto. Dette gjør du på museumsstafett.no,  der finner du også informasjon og fremgangsmåte. På din brukerprofil vil du til enhver tid se oversikt over medaljene du har fått tildelt og hvilke museer du har besøkt.

Alle spillere må ha tilgang til egen smarttelefon med QR-skanner. Lykke til på oppdagelsesferden!