<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Utleielokaler på Folkenborg

Mange liker den spesielle stemningen i gamle hus, og det kan gi en fin ramme rundt en konfirmasjon eller feiringen av en «rund dag». Vi tilbyr også korttids- og langtidsleie på møtelokaler, og det er tilgang både på gratis WiFi og prosjektor i lokalet. Deler av uteområdet egner seg godt til sammenkomster i den varme årstida, som for eksempel barneselskaper og skoleavslutninger. Det er også gratis parkering på museets område.

OBS!
Grunnet en teknisk feil i vårt bookingsystem har vi dessverre ingen oversikt over reservasjoner på utleie av våre selskapslokaler som ble gjort før januar 2018. For å best mulig kunne unngå en uheldig dobbeltbooking i fremtiden ber vi derfor om at du tar kontakt med vår bookingansvarlig på e-post: aurora@ostfoldmuseene.no eller telefon: 48867781 innen 15.06.2019. Etter den 15. juni kan vi dessverre ikke garantere at lokalene er ledige. Skulle du være i tvil om din reservasjon, eller har noen andre spørsmål ber vi deg om å ta kontakt med vår bookingansvarlig. 


Vi beklager dette på det sterkeste.

Bookingansvarlig

Sbye_Aurora_Olea_BW.jpg

Aurora Olea Søbye

Aurora Olea Søbye

Museumsvert / Bookingansvarlig Folkenborg Museum