Hopp til hovedinnhold

Påskeaktiviteter for hele familien på Fredrikstad Museum

Velkommen til en herlig påskefeiring i Gamlebyen! Nyt vårens ankomst og besøk museet for morsomme og lærerike aktiviteter for hele familien. Utforsk historiefortelling i Bar 1567, tidslinjen og tidsmaskinen.

Agent Askeladden: Bli hemmelige agenter i utstillingen "Østfold i krig 1939-1945: Operasjon Polar Bear" og finn skjulte ledetråder. Passer best for barn 9-12 år, gjerne i selskap med de voksne.

Bar 1567 og Tidslinjen: Opplev vår unike historiebar og utforsk byens historie sammen. Perfekt for små og store eventyrere!

Besøk oss 5. og 6. april for å male påskeegg sammen - en koselig tradisjon for store og små. 

Opplev krigsårene i Østfold gjennom museets spennende utstilling "Østfold i krig 1939-45, Operasjon Polar Bear". Med over 500 kvadratmeter med utstillingsplass og nyskapende digital formidling, vil du få et helt unikt innblikk i fortiden. Sentralt står historien om operasjonen "Polar Bear 6 East" ledet av fenrik Inge Steensland, og alle hans medhjelpere og sivilsamfunnet som støttet opp om den militære motstandskampen. Se unike gjenstander, dokumenter og foto som aldri før har blitt vist, og bli kjent med historier som har formet vår nasjons historie.

Ikke glem å stikke innom museumsbutikken for å finne flotte gaver til deg selv og andre. Åpent alle dager!

 

 

Museum24:Portal - 2024.05.16
Grunnstilsett-versjon: 1