<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Ut på tur: En opplevelse i skogen

Begrepet «knusktørt» er kjent for mange. Men vet du hva opprinnelsen er? Haldenvassdragets Kanalmuseum inviterer til en opplevelse i skogen, en vandring der fokus er på hvilken kunnskap folk før i tiden hadde om ulike vekster og skogens nytteverdi.

 • 1/1

Vi kjører i følge til Storemoen ved Nordre Fort. Først blir det en kort orientering om plassen og den interessante svalgangsbygningen, Vestgård, før vi tar turen innover i skogen. Etter et par stopp, gjør vi opp varme og setter kaffekjelen på bålet. Ta med kopp og vi byr på en kruttsterk kaffetår!

Praktisk informasjon:

Oppmøte ved Haldenvassdragets Kanalmuseum søndag 22. september kl. 12.00. Vi kjører til parkeringsplassen ved Storemoen bak Ørjetun. Vandringen er omtrent 3 km tur-retur og vil vare i ca. 2-3 timer. Etter endt tur åpnes Vestgårdsstua for de som har lyst å ta en titt inn.

Lettgått sti, men litt bratt og fuktig noen steder.

Ta med sitteunderlag, drikke og niste om du ønsker det.

Billetter: Voksne: 65,- / Barn 30,-  

Betaling med kort/kontanter før avreise.

Turleder vil være Anne Helen Eide Kongtorp, formidler ved Haldenvassdragets Kanalmuseum.

Velkommen til en opplevelse i skogen!

Kjuke

 • Foto: Anne Helen Eide Kongtorp
  1/2
  Foto: Anne Helen Eide Kongtorp
 • Foto: Anne Helen Eide Kongtorp
  2/2
  Foto: Anne Helen Eide Kongtorp
 • Ut på tur: En opplevelse i skogen

  Begrepet «knusktørt» er kjent for mange. Men vet du hva opprinnelsen er? Haldenvassdragets Kanalmuseum inviterer til en opplevelse i skogen, en vandring der fokuset er på hvilken kunnskap folk før i tiden hadde om ulike vekster og skogens nytteverdi.