<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Lokaler til utleie

Skal du feire bryllup eller bursdagen din, arrangere et møte eller en konferanse? Vi har lokaler til alle formål.

  •  (Foto/Photo)

Besøksadresse
Ørje Brug, 1870 Ørje

Leiepriser:
Pris fra kr. 500,- for et dagsmøte med moderne møteromsutstyr. Omvisning kommer i tillegg. Lunsj og kaffe er ikke inkludert og bestilles av leietaker.

Kontakt og booking:
Det er Stiftelsen Haldenvassdragets kanalmuseum /venneforeningen som er ansvarlig for utleie av møtelokaler o.l. Museet har kun omvisning.

For mer informasjon om utleielokaler, kontakt Bjørg Olsson,tlf. 90 97 89 59.

Stiftelsen Haldenvassdragets kanalmuseum: www.kanalmuseet.no

Lokalene passer for selskaper/konferanser og dekker behov opp til 4 møterom samtidig. Salen i 2. etg. på Brugshallen rommer opp til 130 tilhørere.

Galleri Ørje Brug inneholder konferanse- og selskapslokaler for inntil 80 personer. Projektor og internett-tilgang finnes.

Brugshallen er et selskaps- og møtelokale i Kanalmuseet. Kapasitet 90 personer.

Klasserommet er et seminarrom for inntil 25 personer. Projektor og internett-tilgang finnes. Museet som ligger vegg i vegg tilbyr omvisning som et spennende avbrekk i møtet. Siden Kanalmuseet befinner seg midt i nordens største dampbåtmiljø, kan man også ta med møtedeltakerne på en flott tur på vassdraget med en av de restaurerte dampbåtene. Dette gjelder kun i sommersesongen. (Pris på forespørsel).