<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Kongsten Fort

Kongsten Fort er blant Fredrikstads mange unike kulturminner. Fortet ble bygget i 1685 i tilknytning til festningsbyen og var en del av byens omfattende forsvarsanlegg. I dag eies og forvaltes Kongsten Fort av Østfoldmuseene – Fredrikstad Museum. På fortet kan man leie både Proviantmagasinet og Kommandantboligen, samt kasematten og uteområdet, til selskapeligheter.

Dekket bord på Kongsten Fort

Priser 2019

Proviantmagasinet og Kommandantboligen
helg (fredag – søndag, ofte kan du få tilgang allerede torsdag)
kr 10 000,-

Proviantmagasinet
helg (fredag – søndag)
kr 8000,-

Proviantmagasinet
ukedag (mandag – torsdag)
kr 5000,-

Kommandantboligen
ukedag (mandag – torsdag)
kr 2000,-

Tilgang til huset dagen før koster 750 kr i tillegg (dette er inkludert ved leie helg).

Uteareal
inkludert kasematten og tilgang til toaletter
kr 5000,-

Historisk omvisning til selskapet/arrangementet
kr 2500,- per gruppe

Proviantmagasinet

har nyoppussede toaletter i kjelleren, samt nytt og romslig industrikjøkken, begge deler ble ferdigstilt i 2011. Den flotte spisesalen i Proviantmagasinet gir en helt spesiell stemning til ditt arrangement og tar max 60 til bords.

Kommandantboligen

har en koselig peisestue med plass til ca 30 personer til bords. Det finnes kun et lite anretningskjøkken på Kommandantboligen, og ikke egne toaletter,  derfor leies/brukes Kommandantboligen  i sammenheng med Proviantmagasinet, spesielt ved større selskaper og arrangementer. Gjør oppmerksom på at Kommandantboligen vinterstenges fra cirka 1. oktober til cirka 1. mars. Ta kontakt  for pristilbud og informasjon. Vi kan også skreddersy pristilbud til arrangementer som er litt annerledes enn vanlig utleie, feks konserter og teater.

Kasematten

på Kongsten Fort er et spennede underjordisk rom inne i selve festningen. Denne kan også leies i forbindelse med annen leie / arrangementer på fortet, til leker og aktiviteter på uteområdet, eller lignendet. Se bildegalleriet. Pris- og kontaktinformasjon på siden.

Kontakt bookingansvarlig

Lande_Christine_BW.jpg

Christine Lande

Christine Lande

Arrangementsansvarlig / Museumsbutikk / Bookingansvarlig for arenaene i Fredrikstad

Fredrikstad Museum

Andre utleielokaler i Fredrikstad og Østfold