<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Kunstutstilling "Forbindelser"

Halden Kunstforening inviterer til to helger med utstillingen Forbindelser i "Galleri Rød herregård".

Tove Worum og Pekka Persson er to kunstnere som har levd sammen i 37 år, og som nå har begynt å stille ut sammen. Hver for seg men samlet, slik at det oppstår dialog mellom verk, uttrykk og kunstnerskap. Forbindelser er et passende ord å beskrive mellomrommet som oppstår. Akkurat som pausene i musikken definerer klang, rytme og form. Til sammen trer det frem nyanser og assosiasjoner som ellers ikke ville vært tilstede. Hvert rom de stiller ut i får sin egen karakter utfra de valg de foretar og hvordan bildene kommuniserer.

Kanskje kan tiden sette sine spor, men iblandt er det tidløshet eller individuelle følelser som danner rommet hvor forbindelsene fungerer. Noen bilder passer bedre i et rom enn i et annet.

Tove Worum jobber med maleri og tekstile utrykk. Pekka Persson tar ofte utgangspunkt i fotografisk billedmateriale, og han arbeider med skulptur, film, foto, maleri og tegning.

Kunstutstilling "Forbindelser"

Halden Kunstforening inviterer til utstillingen Forbindelser.


Tid og sted
Galleri Rød Herregård15. – 16. februar 2020 kl. 12.00 – 16.00
22. – 23. februar 2020 kl. 12.00 – 16.00