<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1392599294090082&ev=PageView&noscript=1" />

Mozartfestivalen på Rød Herregård

Årlig tradisjon i Mozartfestivalen: Vi inntar Rød Herregård med noen av landets ypperste musikere. I år blir det musikk av Mozart og Beethoven med Arve Tellefsen, fiolin, Håvard Gimse, klaver og WAM stryketrio med Atle Sponberg, Fiolin, Øyvind Gimse, cello og Martin Stegner, bratsj.

Om Mozartfestivalen

  • Mozartfestivalen på Rød Herregård

Mozartfestivalen ble etablert i 2013 og avholder sin sjuende festival. 

Festivalen har sin opprinnelse i musikk- og kulturmiljøet i Nedre Glomma-regionen, og er tuftet på et felles ønske om å samle gode krefter for å etablere en profesjonell arena for klassisk musikk. 

Vår visjon er å skape en synlig, årviss klassisk musikk-festival med lokal forankring og som bygger broer mellom mennesker og kulturer med hovedfokus på 1700-tallet og fylkets historiske arenaer. Vi ønsker å være en musikkfestival som forsvarer, belyser og beriker det klassiske musikkmiljøet i Fredrikstad og Østfold. 

Musikalsk ansvarlig for Mozartfestivalen er pianist Håvard Gimse og fiolinist Geir Inge Lotsberg. Festivalens leder er Wiggo Andersen.

Praktisk info

Billetter kjøpes på Fredrikstad kino eller på nett via eBillett.no. Konserten støttes av Sparebank1 stiftelsen Halden.
Billettpris voksne: kr 250,-
Billettpris barn under 16 år: kr 100,-

For ytterligere informasjon, se https://www.klassisketoner.no/