Hopp til hovedinnhold
 /

Opplev en verden av kultur og historie med Østfoldmuseenes årskort!

Årskortet lar deg besøke Østfoldmuseene, Museene i Akershus, Oslo Museum og Vestfoldmuseene så ofte du ønsker gjennom et helt år. Utnytt friheten til å utforske museenes mange utstillinger i ro og fred, i ditt eget tempo.

Østfoldmuseene slått seg sammen med tre andre fremragende museer for å tilby deg en unik mulighet - et digitalt årskort! Dette kortet åpner dørene til imponerende 45 museer og besøksarenaer, hvor du kan fordype deg i kunnskap og inspirasjon.


Fri inngang gjelder under ordinær åpningstid ved følgende museer:

Årskortet er helt digitalt, noe som betyr at du enkelt kan kjøpe og vise det frem fra din smarttelefon eller nettbrett. Trenger du hjelp, står våre dedikerte ansatte klare til å veilede deg ved hvert eneste museum.

Viktig å merke seg er at kortet er personlig og gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Østfoldmuseenes årskort gjelder for ordinær inngang, og for spesielle arrangementer som omvisninger, konserter og lignende, vil det være egne billettpriser.

Priser på årskort Årskortet er helt digitalt, noe som betyr at du enkelt kan kjøpe og vise det frem fra din smarttelefon eller nettbrett. Trenger du hjelp, står våre dedikerte ansatte klare til å veilede deg ved hvert eneste museum. Viktig å merke seg er at kortet er personlig og gyldig i 12 måneder fra kjøpsdato. Østfoldmuseenes årskort gjelder for ordinær inngang, og for spesielle arrangementer som omvisninger, konserter og lignende, vil det være egne billettpriser.
Priser årskort
årskort barn/unge 6-17 år kr 200
årskort student (ved fremvisning av studentbevis) kr 200
årskort voksne kr 400
familiekort (2 voksne med egne barn/barnebarn) kr 550